MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na początek przełóż fasolkę do garnka, zalej zimną wodą....
fot. Katarzyna Puczyńska

Błyskawiczny kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Wypróbuj przepis na szybki obiad na lato z nutą orientu. Poczuj wyjątkowy smak umami

Kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Krok 1

Na początek przełóż fasolkę do garnka, zalej zimną wodą. Dodaj łyżeczkę soli i łyżeczkę cukru. Gotuj na małym ogniu do ok. 10 minut. Odcedź. Ugotuj także ryż.

Zobacz również

Z orkiestrą po Odrze. Rejs dla melomanów już w sobotę. Liczba miejsc jest ograniczona

Z orkiestrą po Odrze. Rejs dla melomanów już w sobotę. Liczba miejsc jest ograniczona

Wernisaż “Niewydane dyplomy” o studentach, którzy zginęli na Ukrainie [ZDJĘCIA]

Wernisaż “Niewydane dyplomy” o studentach, którzy zginęli na Ukrainie [ZDJĘCIA]

Polecamy

To już chyba przesada! 10-latka z długimi tipsami i zdobieniami 3D na komunii świętej

O TYM SIĘ MÓWI
To już chyba przesada! 10-latka z długimi tipsami i zdobieniami 3D na komunii świętej

Nagła zmiana fryzury znanej piosenkarki. Fani jej nie poznali!

Nagła zmiana fryzury znanej piosenkarki. Fani jej nie poznali!

Przegląd tygodnia od 12.05 w Świdnicy

Przegląd tygodnia od 12.05 w Świdnicy