18+

Treść tylko dla pełnoletnich

Kolejna strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich. Jeśli chcesz do niej dotrzeć, wybierz niżej odpowiedni przycisk!

Sylwester w Restauracji Złoty Las - 20% taniej dla czytelników Naszego Miasta

Artykuł sponsorowany
HOTEL & RESTAURACJA „ZŁOTY LAS”*** MA ZASZCZYT ZAPROSIĆ PAŃSTWA NA NIEZAPOMNIANY BAL SYLWESTROWY 2013. Dla czytelników Naszego Miasta 20 % taniej!!!

Szanownych Gości zapraszamy serdecznie w dniu 31.12.2013r. na godz. 19:30 do Restauracji Złoty Las na Bal Sylwestrowy z bardzo bogatym menu oraz muzyką graną na żywo przez profesjonalny Zespół:

Cena menu: 340 pln/ osobę – 20% dla czytelników portalu www.naszemiasto.pl, 270 zł/osoby

Nocleg ze śniadaniem 220 pln / parę .

Powitanie Gości rozpoczniemy wykwintną nalewką

Szef Kuchni poda smakowite, kolejno:
Delikatne płatki z piersi kurczęcej w miodzie i musztardzie marynowane, na kruchych sałatach podane z wiśniową łezką, w akompaniamencie aromatycznych bułeczek prosto z pieca.

Po przystawce polecamy Państwu:
Kompozycję kaczki i gęsi z buraczkami zasmażanymi i pierożkami gryczanymi zatopionymi w sosie z leśnych grzybów

A na deser...
Aksamitną "Panna Cottę" z owocami leśnymi i liściem świeższej mięty podamy

By Państwu humor cały czas dopisywał, dla każdej pary karafkę wina wykwintnego, bądź buteleczkę wódki schłodzonej (0,5litra) należycie, w towarzystwie soku i wody z miętą i cytryną podamy.

Podczas całego wieczoru, by głód Państwa nie dotknął, Szef Kuchni Państwu obiecuje, przygotować wykwintny stół zimnych przekąsek, na którym każdy chętnie spróbuje:

Różnego rodzaju wykwintne pasztety
Mięsiwa i kiełbasy własnego wyrobu
Różnego rodzaju mięsa pieczone
Polędwiczki w aromatycznym bekonie
Soczyste schabiki
Karkówki w kminku pieczone
Sakiewki ze schabu nadziane
Soczyste kebabczety
Zawijańce drobiowe
Galantyny z kurcząt i kaczek
Kęski faszerowanych piersi kurczęcych
Roladki indycze
Tymbaliki drobiowe
Wspaniale podane i smakowite ryby, w tym:
Łosoś norweski, 
Jesiotr
Tymbaliki rybne
Owoce morza
Sałatki: Włoską, Grecką i Cesare
Dodatkowo sosy do ryb i mies

I jak co roku:

Obiecujemy kilka niespodzianek kulinarnych, które zapowiemy w trakcie zabawy!!!
 
Przed północą Szef Kuchni poda:

Mazurka z czeskich knedli i soczystej karkówki  z kapustka zasmażaną

Po czym zostaną Państwo zaproszeni do wzniesienia toastu schłodzonym kieliszkiem wina musującego, zwanego potocznie szampanem

Nowy 2014 rok powitamy salwami ogni sztucznych !!!

A kiedy Nowy Rok już nastanie na Salę wjadą:
PŁONĄCE UDŹCE wraz z KOCIOŁKIEM ze zwierzyny leśnej, w towarzystwie aromatycznych grzybów podane.
Wytrwałych Gości, Żurem kwaszonym ze zboża,  Szef Kuchni uraczy …a zabawa trwać będzie do samego rana….

Tak więc:

Długo się nie namyślajcie na Sylwestra do Złotego Lasu przybywajcie
Ilość miejsc noclegowych ograniczona!  
Serdecznie zapraszamy…
Hotel & Restauracja „Złoty Las”***
Lubachów 27d, przysiółek Złoty Las
Informacje/Rezerwacje (74) 850-97-71
[email protected]
www.zloty-las.pl

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na walbrzych.naszemiasto.pl Nasze Miasto