Restauracje Magdy Gessler. Co w nich można zjeść? [ADRESY, CENY, MENU]

as
Restauracja Zielnik w Warszawie Zielnik to miejsce dla ludzi stroniących od miejskiego gwaru. Wystrój czterech sal nawiązuje do domowego ciepła, zachowując nastrojową elegancję. Szef Kuchni, Paweł Wojtkowski opiera wizje tradycyjnej polskiej kuchni na świeżych, sezonowych produktach od sprawdzonych dostawców. Regionalne dania z rożnych zakątków kraju serwuje z szacunkiem dla dawnych receptur, stosując nowoczesne techniki kulinarne. W jadłospisie znaleźć można ręcznie wygniatane pierożki, dziczyznę, królika czy wielkopolską gęsinę. Restauracja Zielnik- menu i ceny Przykładowe dania i ceny: Pierożki z cielęciną- 27 zł Zupa ogórkowa- 19 zł Królik z domowymi kopytkami i sosem tymiankowym- 53 zł Pascha litewska na musie z pomarańczy- 23 zł Restauracja Zielnik ul. Odyńca 15, Warszawa restauracjazielnik.pl
Magda Gessler, poza tym, że pomaga upadającym restauracjom stanąć na nogi w programie Kuchenne rewolucje, sama ma kilka restauracji. Gdzie się znajdują, ile kosztują dania i co tam można zjeść? Sprawdźcie na kolejnych slajdach w galerii zdjęć.

Grzybki halucynogenne zwalczają otyłość?

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie