- Ważna jest cierpliwość, odpowiednie proporcje i oczywiście jakość kawy - tłumaczy Filip Kucharczyk. Od godziny 9.00 Galeria Fotografii gości mistrza świata w parzeniu kawy, który zdradza swoje sekrety. Gość zaprezentował uczestnikom warsztatów sposób na napój, który jak sam mówił ,,szybko postawi na nogi''.
O godzinie 17.00 odbędą się również warsztaty Cuppingu o tematyce ,,Dobra i zła kawa", prowadzone przez Adama Przybyłka, współzałożyciela ,,Czarnego Deszczu".
Bohaterka Senatorium Miłości tańczy 3
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?