Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Mistrz Świata w Cuppingu zdradza swoje sekrety w Świdnicy (ZDJĘCIA)

Katarzyna Zelek
Wielkie znaczenie ma temperatura wody, wielkość ziaren i długość zaparzania kawy - mówił Filip Kucharczyk, mistrz Polski i Świata w Cuppingu w świdnickiej galerii fotografii.

- Ważna jest cierpliwość, odpowiednie proporcje i oczywiście jakość kawy - tłumaczy Filip Kucharczyk. Od godziny 9.00 Galeria Fotografii gości mistrza świata w parzeniu kawy, który zdradza swoje sekrety. Gość zaprezentował uczestnikom warsztatów sposób na napój, który jak sam mówił ,,szybko postawi na nogi''.
O godzinie 17.00 odbędą się również warsztaty Cuppingu o tematyce ,,Dobra i zła kawa", prowadzone przez Adama Przybyłka, współzałożyciela ,,Czarnego Deszczu".

od 12 lat
Wideo

Bohaterka Senatorium Miłości tańczy 3

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na swidnica.naszemiasto.pl Nasze Miasto