MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zazwyczaj to szef pokładu ustala na odprawie przed lotem (w...
fot. gettyimages.com/Svitlana Hulko

Kuchnia w samolocie. Kiełbasa z czosnkiem i krewetki. Steward zdradza tajniki przygotowania jedzenia w podróży. Co zabrać na pokład?

Kto odpowiada za podanie i przygotowanie jedzenia?

Zazwyczaj to szef pokładu ustala na odprawie przed lotem (w różnych liniach może to wyglądać inaczej), która konkretnie osoba z personelu pokładowego jest odpowiedzialna za podanie i przygotowanie jedzenia.

Zobacz również

W Szczawnicy wozidło przygniotło kierowcę. Rannego zabrał LPR

W Szczawnicy wozidło przygniotło kierowcę. Rannego zabrał LPR

Pożar obory w Krzyszczewie. Interweniowała straża pożarna

Pożar obory w Krzyszczewie. Interweniowała straża pożarna

Polecamy

Darmowy koncert w Hali Stulecia. Wystąpi 12 gwiazd związanych z Wrocławiem

Darmowy koncert w Hali Stulecia. Wystąpi 12 gwiazd związanych z Wrocławiem

Uczniowie po egzaminie ósmoklasisty z angielskiego: „Był tak łatwy, że aż śmieszne”

Uczniowie po egzaminie ósmoklasisty z angielskiego: „Był tak łatwy, że aż śmieszne”

Dżem z truskawkami i rabarbarem. Tak zamkniesz te smaki w słoiku na jesień i zimę

HIT DNIA
Dżem z truskawkami i rabarbarem. Tak zamkniesz te smaki w słoiku na jesień i zimę