Szef kuchni w towarzystwie prezydent Świdnicy Beaty Moskal-Słaniewskiej oraz przewodniczącego Rady Miejskiej Świdnica Jana Dzięcielskiego, przyrządził na świeżym powietrzu Rogue z dzika. Niesamowite zapachy przyciągnęły mieszkańców pod wieżę ratuszową. Jan Kuroń, który zdobywał doświadczenie restauracjach w Polsce oraz na świecie m.in w Hiszpani, Chorwacjaii i Wielkiej Brytanii, został zaproszony w ramach trwającego w Świdnicy, Kongresu Turystyki Polskiej. O godzinie 17.00 odbędzie się z nim spotkanie, połączone ze sprzedażą książki „Sprytna kuchnia czyli kulinarna ekonomia” i rozdawaniem autografów. Wstęp wolny
Jak głosujemy w II turze wyborów samorządowych
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?