W kuchni na słonecznym parapecie możemy korzystać z ich dobrodziejstw cały rok. Kliknijcie w galerię, pod zdjęciami są opisy, tam dowiecie się jak uprawiać je w domu i jakie mają właściwości prozdrowotne --->>>pixabay.com
Już pomału kończy się jesień i znikają z naszych ogródków i działek zielone zioła, którymi cieszyliśmy się przez ostatni czas. To nie oznacza, że niektórymi z nich musimy się żegnać w okresie zimowym. W kuchni na słonecznym parapecie możemy korzystać z ich dobrodziejstw cały rok. Kliknijcie w galerię, pod zdjęciami są opisy, tam dowiecie się jak uprawiać je w domu i jakie mają właściwości prozdrowotne. Pamiętajcie jednak, że w razie choroby zioła nie zastąpią wizyty u lekarza. Zapraszamy do galerii.
Wideo
Chleb z ziarnami
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji.
Zaloguj się lub załóż konto
Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.