Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Poziomki Magdy Gessler dla hotelu Fado i restauracji Bacalhau

Małgorzata Moczulska
To duża promocja i wyróżnienie. Magda Gessler w swoim najnowszym kulinarnym przewodniku "Poziomki 2016/2017 Gdzie najlepiej zjeść i wyspać się w Polsce?" wyróżniła świdnicki hotel i restaurację.

Magda Gessler od kilku lat przyznaje najlepszym lokalom poziomki. To specjalne odznaczenia stworzone na wzór gwiazdek Michelin. Gessler wyróżnia w ten sposób wybrane przez siebie hotele i restauracje, doceniając w ten sposób jakość jedzenia i obsługi.
Hotel Fado otrzymał dwie poziomki, za m.in. atrakcyjną cenę w której klient ma też pyszne śniadanie, dostęp do basenu, sauny i fińskiej łaźni.
Jedną poziomkę otrzymała hotelowa restauracja Bacalhau, którą Gessler chwali za m.in. za krem z buraka z kozim serem i lubczykiem.
Dla loklalu to bez wątpienie duża, darmowa promocja.
Gratulujemy!

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Nie tylko o niedźwiedziach, które mieszkały w minizoo w Lesznie

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na swidnica.naszemiasto.pl Nasze Miasto