Magda Gessler od kilku lat przyznaje najlepszym lokalom poziomki. To specjalne odznaczenia stworzone na wzór gwiazdek Michelin. Gessler wyróżnia w ten sposób wybrane przez siebie hotele i restauracje, doceniając w ten sposób jakość jedzenia i obsługi.
Hotel Fado otrzymał dwie poziomki, za m.in. atrakcyjną cenę w której klient ma też pyszne śniadanie, dostęp do basenu, sauny i fińskiej łaźni.
Jedną poziomkę otrzymała hotelowa restauracja Bacalhau, którą Gessler chwali za m.in. za krem z buraka z kozim serem i lubczykiem.
Dla loklalu to bez wątpienie duża, darmowa promocja.
Gratulujemy!
Nie tylko o niedźwiedziach, które mieszkały w minizoo w Lesznie
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?