„Mozaika smaku”
na półkach księgarskich pojawi się już 12 grudnia.
- To potrawy proste, pyszne i aromatyczne jak pomarańczowa zupa mocy, puszyste dyniowe gnocchi lub pstrąg polany szmaragdowym sosem. To inspirowane wietnamską kuchnią smakołyki - kokosowy crème carmel z imbirem i kaczka dymiona ryżem i zieloną herbatą. To wreszcie wyzwania dla ambitnych, m.in. piekielnie dobry crème brûlée na bazie czarnego sezamu i wyjątkowy dżem z pomidorów, który pojawił się jako dodatek do tiramisu w finale MasterChefa - zapowiadają wydawcy książki.
Cena: 53 złote
Zobacz występy Oli w MasterChefie:
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?